Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag körde jag Dalslands XC 57 km. Underlaget var varierande från massa makadam, sladdad grusväg, bra grusväg, asfalt, och lervälling på stigarna att slira runt i. Det var ändå ett roligt lopp trots att min andning inte var med mig idag. Har inte haft problem med luften dom senaste loppen i fjol men idag kände jag av det. Andningen blir ansträngd och pulsen vill inte sjunka som normalt……..mjölksyra fest! Drog på direkt från start och blev omkörd av segraren Hanna Millved redan i första backen. Brydde mig inte om det då hon normalt sett är en klass bättre än mig. Trampade på och blev omkörd av 2 andra tjejer, körde om dom i skogsbacken, blev omkörd, körde om osv. Fick en jäkla svacka efter 25 km och orkade inte hålla rygg. Fick ändå tillbaka lite energi sista 20 km och gled in på en 4:e plats endast ca 30 sek efter 2:an och 3:an……. Men i det stora hela är jag ändå nöjd med vad jag presterade. Kroppen behövde verkligen det här loppet för att komma igång.

Övriga Tyrare körde bra. Seger i Lag damer 57 km och 35 km. 2:a i herrar 35 km.

tyr2

Viktoria och Åsa segrare Lag Damer 35 km.

Annons

tyr1

Nöjda Tyrare!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.