Trevlig FS-Trek med feting-29:or En särling bland dussinhojar

19 Apr

Trek Full Stache heter hojen i fråga och är den forne yrkescyklisten och Trek-anställde Travis Brown:s hjärtebarn. Full Stache är en trailcykel som är konfigurerad på ett alldeles särskilt och sällsynt sätt: avdelningen heldämpade, 29-tumshjulade och med 3 tum breda däck försedda hojpor är synnerligen liten. Eller rymlig.

29 Plus kallas genren och FS är konstruerad med 130 millimeters slag i bägge ändar, 430 millimeter lång-korta kedjestag med justerbar geometri. Full Stache kommer i tre storlekar som täcker in de allra flesta 17.5, 19.5 och 21.5 tum. Och hojen finns tillgänglig right now.

Så här säger Trek om vem som är konsument för denna typ av jonne…:

“It’s for riders who want trail bike performance from a backcountry-capable rig that lives for exploring primitive trails. It’s for riders who want the traction, stability, and flotation of a fat bike with the speed and momentum of a fast-rolling 29er Anyone who likes to go long and get weird will like Full Stache.”

Dåså! Och så lite foton på ´Stachen ifråga:

FullStache8_22688_A_Primary-e1522941197106 FullStacheFS_22690_A_Primary-e1522941178355 Trek_FullStache_D.Milner_ABP Trek_FullStache_D.Milner_bentchainstay Trek_FullStache_D.Milner_BontXR4tire Trek_FullStache_D.Milner_BontXR4tire3 Trek_FullStache_D.Milner_bontXR4tire4 Trek_FullStache_D.Milner_DTguard Trek_FullStache_D.Milner_knockblock Trek_FullStache_D.Milner_portrait-1068x712 Trek_FullStache_D.Milner_suspivot Trek_FullStache_D.Milner_toptube

Läs mer på Trek:s svenska hemsida

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.