Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Min nya cykel har kommit. Den är grym!!!!

Nu kan jag inte skylla på cykeln om det går åt pipsvängen…….

Tackar Solstacykel för att dom ger mig chansen att få köra en sån här cykel. Utan Solstacykel hade jag aldrig kunnat göra det. Tackar ödmjukast för all hjälp jag får av er. Sen går ju inte cykeln utav sig själv så jag lär få slita lika mycket som tidigare mot alla superduktiga damer. Jag har som mål att göra mitt bästa och se hur långt det räcker. Vet jag att jag gjort vad jag kan så är jag alltid nöjd trots placering. Så jag jagar mer mig själv ibland än motståndarna………

Nu är jag anmäld till Dalslands XC och det är mer ett träningslopp för att testa cykeln och kolla min egen form för kommande lopp. Behöver nog några långlopp för att komma i form känns det som………dieselkroppen är lite trögstartad men när den väl kommer igång så funkar den riktigt bra.

image

Annons

epic epic1 epic2 epic4

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.