Intervju med Farbror Freeride Brett Tippie - mannen, myten...

10 Apr

The Moment är en ny dokumentärfilm om perioden när freeride fullkomligen exploderade på cykelscenen. I dess kärna fanns Schley, Simmons och Tippie – gänget som blev rockstjärnor kring millennieskiftet. RockyMountain, Fro´riders, Frost, Marzocchi, Kranked, RaceFace, North Shore, Kona, trästegar, Kamloops och så vidare får minnet att rassla igång på högvarv.

Brett Tippie var en av de mest kända åkarna och med från genesis. The ´fro was strong with this one. Som Richie Schley beskriver det i trailern nedan: Han gav inte 98 eller 99 procent. Han gav etthundra.

<iframe width=’500′ height=’281′ src=’https://www.pinkbike.com/v/embed/486192/?colors=c80000′ allowfullscreen frameborder=’0′></iframe>

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.