Veckans gravelhoj – Specialized S-Works Roubaix Duger den åt Peter Sagan så...

8 Apr

Ja, det kunde ju inte blivit någon annan cykel som hamnar i spotlight en dag som denna. Peter Sagan stod emot tryck, stress, press och konkurrenter och nådde velodromen i Roubaix först av alla. Tävlingen heter naturligtvis Paris-Roubaix och är ett av de största monumenten under vårsäsongen. Kullerstenar, komocka, lera, regn, damm och allmänt j-vligt är en ytterst enkel beskrivning av detta legendariska race. Och cykeln som tog Sagan till seger? Specialized S-Works Roubaix. Låt gå att stora S specialtillverkade en variant med vanliga fälgbromsar – Shimano DuraAce R9100 – för Peter.

För alla oss andra finns denna förgyllda raring att införskaffa, förslagsvis hos Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Specialized S-Works Roubaix Di2 Sagan Edition
Specialized S-Works Roubaix Di2 Sagan Collection

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.