Äntligen kom regnet.

5 Apr

Äntligen kom regnet till Karlstad. Det kommer ni aldrig höra mig säga igen…….men nu regnar kanske den förbannade snön bort. Så trött på snö och is. Nu har jag tjällossning att tampas med både hemma på gården i form av översvämning i stallet, samma sak varje år och en grusväg hem som mest liknar chokladpudding…….gäller att hitta rätt spår annars blir det jobb för traktorn.

Jobbat väldigt mycket dom senaste 2 veckorna och då får träningen lida. Vissa säger sig få massa energi av träning, den energin har jag missat. Jobb, sömn…..kunde varit bättre, äta, träna häst och träna mig själv så ser veckan ut. Inte direkt glamoröst men det funkar.

Har försökt träna varannan dag nu. Blir bättre kvalité på träningen då när jag hinner vila upp mig lite. Så det blev 40/20 intervaller i Söndags. Snabbdistans på Tisdagen av annorlunda variant. Jag cyklade, pappa hämtade hö till hästarna och plockade upp mig efter ca 1.45 så åkte vi hem och lastade av hö. Idag blev det 40/20 och 30/30 intervaller med avslutande 3 0ch 5 minuters intervall. Distans är planerad för helgen……..hoppas få lite sällskap den här gången.

Väntar fortfarande på nya cykeln……..

IMG_0117

Hemåt i hästkärran…….

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.