Designfilosofin bakom Allied Allroad Konstruktören berättar

2 Apr

Allied Allroad. Ja, det är dags för en till vända med den här hojen. PB har en hangup på den och det är därför så kul att få en insikt bakom kulisserna kring cykelns konstruktionsprocess och hur folket på HIA (Handmade In America) resonerat när de satt ritstift mot blåpapper, eller bootat up CAD-maskinen på kontoret i Arkansas. Sam Pickman (ex-Specialized) är Allied:s Lead Engineer och han berättar i den här videon om hur och mot vad de definierar en modern cykel med bockstyre. Asfalt plus extra allt kanske man skulle kunna säga…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Is7oAhT6v7k&w=560&h=315]

Läs mer på Allied:s hemsida

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.