Där rök dubbdäcken…….

12 Mar

Tittade till vintercykeln som stått och vilat hela vintern och det var tomt på luft i däcket. Bytte tillbaka till ordinarie däck så ska jag ut nu får det bli till att undvika is. 1 dm slask ute på gårdsplanen som grannen nu skottat bort med traktorn. Kommer bli halkigt när det fryser på igen.

IMG_0057 IMG_0058

Blött om tassarna för katten???

Har hängt i med mina intervaller. Så nu känns det som kolsyra i benen och idag fick jag kasta in handduken till sista. Men det blev 4 st 5 min intervaller av 6 iaf. Så nu blir det några lugnare pass med löpning, skidor, och trainer………vem vet cykeln kanske åker fram……

 

IMG_0059

Så här såg dagens pass ut som fick mig att kasta in handduken efter 4 st……….nya tag!!!

Vi hörs!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.