En inblick Nino Schurter - världsstjärna

9 Mar

Schweizaren Nino Schurter har tillhört den yppersta toppen i elitklungan inom mountainbike. Det har fullkomligen regnat regnbågströjor och OS-medaljer över mannen under det senaste decenniet och man kan ställa sig frågan – hur gör han? Hur gör man för att nå toppen och behålla hungern på mer, när det bara kan gå utför? Den här filmen ämnar ge svar på dessa frågor. Vad N1no tävlar på? En Scott Spark RC. Ett väldigt vässat verktyg för vansklig världscup, vanlig vardags- och virrigt och vrångt weekend-hoja.

hfg-movie-image-1-1-1600x900-255340_original_1

Och så filmen…

https://www.redbull.tv/video/AP-1UUUW6KZ91W11/a-mountain-bikers-hunt-for-glory

Avsätt 26 minuter.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.