Renodlad 700-OPEN U.P.P.E.R med goa 28:or - i rätt hjulstorlek(?)

8 Mar

Det ter sig nästan som att alla de där nymodiga multi-underlags-hojarna levereras från fabrik med RoadPlus-hjul och däck installerade. Eller så är det bara på alla OPEN och 3T som Prylbloggen tittat närmare på genom åren…

Därför var det en trevlig överraskning att få OPEN:s nyhetsbrev i brevlådan, där de drar lite extra för den här toppmodellen: U.P.P.E.R kittad med en veritabel lavin av tyska premiumprylar MCFK. Bland annat de 3.5 centimeter djupa fälgarna – i storlek 700c och försedda med gummiringar av dimension 28 millimeters bredd. Så rätt – så brett – så lätt:

gbi

Kolfiber allt; vikt? Sex och ett halvt. Framtiden är här.

I Sverige finns OPEN hos CykelCity. Likaså 3T som är en sorts systermärke, då OPEN-mannen Gerard Vroomen är mästerhjärnan bakom båda firmornas cyklar…

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.