Nya cykelskor och ljusare tider.

8 Mar

Börjar med mitt besök på Solsta Cykel. Fick nya cykelskor och lite kläder. Kläderna ska in på tryck så dom kommer det bild på senare. Men skorna var så snygga. Specialized S-works! Riktigt slimmade mot foten men ändå med gott tå utrymme. Jag vill gärna kunna vifta lite i tårna efter några timmar i pedalerna……

IMG_0039

Igår kväll åkte jag och Lisa ut med pannlampa i skidspåret. Men blev lite förvånad när jag inte ens behövde tända den kl 18.40……..vi går mot ljusare tider och längre kvällar. Vi körde skate och jag fick slita medans Lisa mest åkte runt och pratade……….fuskigt. Men nu har jag sammanlagt avklarat 3 mil på skateskidor………kanske inte så konstigt att vi är lite ojämna……Lisa skatade ju nattvasan…….Men det viktigaste av allt, vi hade en trevlig stund i skogen. Idag blir det ingen träning. Kommer köra intervaller imorgon och på Lördag blir det skidor eller trainer innan nattjobb………Lördag natt……

IMG_0042

Lisa tände iaf sin lampa………hon körde en lite längre väg hem när jag genade……

IMG_0047

Nu drar jag ifrån………

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.