Går åt rätt håll.

7 Mar

Körde återigen “Sir Wiggo” på Zwift igår och det var trötta ben som klev av trainern. Känner mig starkare igen även om det tog tid efter all sjukdom från Jul och nästan hela Januari. För er som funderar på inköp av trainer och läser massa forum så kan jag säga att min Tacx Flow Smart trainer för ca 3000 kr fungerar utmärkt. Den räcker gott för det jag tränar och fungerar perfekt med Zwift. Sen kanske inte Watten är 100% mot tex en Wattbike men den visar ju “sin egen” watt så du kommer ändå ha kontroll. Har min gamla Bianchi racer på och den ger det jag vill ha. Bra intervaller! Puls och trötta ben!

IMG_0034

Var lite sliten i benen i Måndags och skulle jobba natt. Så jag tog kameran och gick på promenad här hemma i skogen istället för att träna. Jagade runt ett stackars rådjur för att få en bild men han var blyg den rackaren. Lyckades tillslut göra honom lite nyfiken…..

DSC_0541 (2)

DSC_0520 (3)

DSC_0529 (3)

Lite sällskap i skogen hade jag. Brakade till rejält och frustade inne i buskaget men hade tyvärr inte tid att stanna kvar och undersöka det………Pulshöjning……..frustar älgar……??? Kände att jag avstår gärna det fotot……

Lite att ordna med under dagen. Ska åka till Solsta Cykel. Mina nya cykelskor och lite kläder har visst kommit……..inte cykeln dock. Den dröjer lite till men den kommer bli grym. Ikväll ska jag möta Lisa och vi ska köra Skate med pannlampa i i2-skogen. Men längtar efter barmark, ljusa kvällar, varma vindar och MTB just nu.

Ha en bra dag!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.