Cervélo + Lamborghini = sant Ja faktiskt

6 Mar

Colabs mellan cykel- och bilföretag är ju inget nytt. Men i kontext mot de ibland höga svallvågorna mellan de bägge trafikslagen, så lyfter vi ändå på ögonbrynen åt det senaste samarbetet som syns här nedan. Och vilka är vi att negga över denna delikata anrättning mellan Italiens näst-mest balla sportbilsmärke och Nordamerikas mest populära märke bland de som deltar i Ironman på Kona, Hawaii? Vi pratar naturligtvis om Cervélo och Lamborghini, vad annat?

Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-1 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-3 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-4 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-6-1068x601 Cervelo-P5x-limited-edition-lamborghini-yellow-version-7

Lamborghini Urus och den limiterade Cervélo P5X. Hur många finns tillgängliga på marknaden? Ynka 25 stycken, så pallra er ner till CykelCity och lägg en order pronto

Läs mer på Cervélos hemsida

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.