Vasaloppsfrukost.

4 Mar

Börjar Söndagen med lite Vasaloppsfrulle och några koppar kaffe. Är ganska nöjd med att sitta i soffan och kolla loppet på TV. Men hela stämningen runt Vasaloppet och Cykelvasan är väldigt speciellt. Bara musiken får mig att längta till Cykelvasaveckan, får en viss känsla i kroppen när jag hör den. http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cQeWnWZoxBA&w=560&h=315]

Starten såg lugn ut men det går lite trögt i startbacken just nu……

IMG_0031 IMG_0032

Igår åkte jag skidor. Blev klassiskstil då mina skateskidor fick lite glidvalla på sig, så nu kanske dom glider framåt lite lättare. Träffade massa folk i spåret att stanna och prata med så det blev en trevlig tur snarare än ett träningspass. Men man behöver det också ibland.

IMG_0026 (redigerad)

Idag snöar det i Karlstad. Vet inte riktigt än vad jag ska hitta på men tror det får bli intervaller på Zwift. Sen ska jag hämta hem skateskidorna och jag räknar med mindre folk i spåret en Måndag så Skate imorgon.

Trevlig Vasaloppsdag alla!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.