En vecka kvar till årets första brevet.

24 Feb

Äntligen! Snart är det dags att trampa igång randoåret 2018 med #lls200k söndagen den 4/3. Som brukligt startar festligheterna på Circle K Österängen i Jönköping kl 08.00. Rundan går via stämplingar i Eksjö, Österbymo och Ödeshög tillbaka till Jönköping och är ca. 21 mil lång. Det ser ut som att det kommer vara fortsatt vinter här i Småland så det lär bli dubbdäck och vintercykel. Det är inte omöjligt att vi kommer unna oss en riktig fika i Eksjö, ett snabbt stopp i Österbymo och sedan sittfika eller rent av mat i Ödeshög. Anmälan behöver inte vara inne förrän på torsdag så ni har några dagar till på er att bestämma er.

Skärmavbild 2018-02-24 kl. 15.09.57

Jag hoppas på att vi blir ett bra gäng som är sugna på en tidig start av säsongen eller behöver börja samla mil inför Vätternrundan. Vill ni läsa mer om randonneurcykling kan ni klicka här.

På måndag ska jag som jag skrivit tidigare åka Öppet spår. Det ser ut att bli kallt och det kan säkert krypa ner mot -20 grader om jag tolkar prognosen rätt. Jag köpte ett par tumvantar som man drar över sina vanliga fingervantar idag på morgonen i ren panik. Jag brukar ha svårt att hålla värmen i fingrar och tår när det blir kallt och kände att jag var tvungen att göra något. Nu blir det tyvärr inget test av handskarna förrän under genomförandet, något som sällan brukar vara lyckat. Bara att hoppas på att det inte blir katastrof. Ska bli skönt att avsluta skidsäsongen på måndag och på allvar inleda cykelsäsongen på söndag. Nu ska det bara bli vår också men det kommer väl.

Hoppas vi ses på söndag.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.