Nya skateskidor och Zwift.

22 Feb

Har fortfarande inte kommit ut och cyklat. Nu har vi fått massa snö igen och alla skidspår i området är i ordning. Så jag åkte till XXL och shoppade skateskidor och pjäxor på rean. Inga värsting skidor men bra träningsskidor. Duger fint dom gånger jag åker. Så nu kan jag välja klassiskt eller skate. Är ju bandyspelare i grunden så skridskor är ju något jag är riktigt bra på. Skate är ju lite samma rörelse och det gick bra på flacken men uppför var det riktigt svårt. Fick saxa mig upp för dom brantaste backarna…… Så nu måste jag träna skate innan snön försvinner. Idag blir det dock Zwift igen men imorgon fm hinner jag nog lite skidor.

IMG_2252 (2)

Rossingnol skateskidor.

IMG_2251 (2)

Salomon skatepjäxa.

IMG_2253

Kuperad skatebana på SISU Forshaga.

Blev 8.2 km första gången…….satsar på 10 km imorgon. Blev mest trött i flåset och överkroppen. Benen klarade av banan och konstaterade att det mesta är lättare på en cykel……iaf ta sig upp för backarna på SISU……..

Vet att ni vill läsa cykel och träning…….inte katter och hästar men det ingår liksom i mitt liv…..Så när Malte lyckas ta en egen selfie måste han ju få visa upp den…….

IMG_2249

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.