Sälen och Rörbäcksnäs.

25 Sep 2017

Helgen spenderades i Sälen tillsammans med OK Tyr tjejerna. MTB, god mat, skratt och tokerier……precis som det ska vara. Utöver detta har jag för första gången på 3 år min första semester…….2 veckor ledigt. Ibland hamnar man mellan stolarna när man byter station, pluggar etc. Det hände mig och semestern uteblev……men nu lyxar jag till det i 2 veckor?. Tillbaka till Sälen. Vi bodde perfekt i Timmerbyn och det var fräscht och fint.

image

Cyklarna bor säkert.

image

image

Fjällcykling är inte så lätt. Stenar, myrar och bäckar skulle passeras. Men trots mulet väder var det vackra höstfärger att njuta av.

image

Lisa har uppställning för instagram…..?

image

Jag och Eva-Lisa.

Rörbäcksnäs hade 2 leder avstängda pga älgjakt men Kalugapasset var öppet för cykling. Fin cykling hela förmiddagen i Rörbäcksnäs som avslutades på bästa sätt……korvgrillning!!!!

imageElin och Ebba fixar grillen.

image

Hela gänget…….utom “insta Lisa”……..hon fotar ju……

image

Naturfotograf Berggren.

På Söndagen for några vidare mot Trysil för att kolla läget inför nästa helgs äventyr. Trysil med barn och ungdomsgruppen samt en “vuxenstuga” för oss utan ungar som vill med. Jag tog en tur på King of the hill upp till Lindvallenstopp igen. Tog den vägen hem från fjället under fredagen oxå. Fin klättring upp till toppen. Tog ca 25 min från Gustaftorget och upp. Uppför hela tiden och jag fick bra flås trots lungt tempo upp. Regn och motvind på Söndagen med en tät dimma gjorde det lite spöklikt. Mötte Åsa på toppen som tog en löptur upp för backen.

image

“Ghostrider”

Zoomar man in bilden syns jag faktiskt till vänster nedanför liftsluttningen?.

Det blev Rosa leden nerför i bike parken, var mer sugen på Pipeline men hade kört Rosa en gång i Fredags så visste hur den såg ut. Sikten var kass och underlaget halkigt med “långloppsdäck” så jag tog säkra vägen ner….. Avslutade helgen med lite lek i bike parken innan vi styrde hemåt.

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.