Cyklingen efter TCR

17 Sep 2017

Nu har det gått drygt en månad sedan målgång och jag börjar komma tillbaka i hygglig form. Mina knän är fortfarande inte helt hundra men det funkar ok att cykla. Springa däremot gör ont i knäna men jag hoppas att det är på bättringsvägen. Utöver knäna så har jag bara lite domningar i lill- och ringfingrar samt i utsidan av fötterna. Jag känner mig inte kraftlös i händerna som för två år sedan utan det är bara domningar och att det sticker lite i fingrarna.

Cyklingen då?

Jodå, jag tycker att jag är igång hyggligt igen. Jag körde ju 12Hills och därefter en 200km Brevet som jag längde till 260km.

IMG_1212 IMG_1215

Utöver det så försöker jag mest att köra kortare och hårdare pass då jag fått för mig att jag ska köra lite cyclocross nu i höst och vinter. Några pass har jag kört ute på min cross men nu är den på verkstad för att få nytt vevlager.

IMG_1190

IMG_1239

Kan inte påstå att jag är helt nöjd med BB30 lösningen som är på min gamla Focus då jag bytt minst ett vevlager om året sedan den köptes. Många pass blir inne i källaren på min gamla Monark med Sufferfest som sällskap och jag känner verkligen att jag behöver intervallerna efter allt distanstrampande. Jag har tänkt uppgradera källaren och har beställt en Tacx Neo som jag väntar på så förhoppningsvis kan det bli lite Zwift snart för att göra inomhusträningen lite roligare.

Jag har även kört några riktiga myspass med Nässjö OK´s naturpass. Riktigt kul att cykla på lite nya vägar och dessutom försöka para ihop ett fotografi med en plats på en karta.

IMG_1200

Jag missar nästa tävling i CX-pokalen p.g.a. jobb men hoppas stå på startlinjen i Motala för 40 minuters maximal njutning.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.