Nybygge i klubben.

4 Sep 2017

Hösten är här och regnet smattrar utanför. Det blåser och är allmänt tråkigt ute. Jag sitter nu och laddar för att gå ut och träna hästen. Har jobbat två nätter och känner mig inte på topp. Har ätit blodpudding med bacon till lunch och blev inte piggare av det……matkoma.

Regnet ska fortsätta under veckan och på Lördag är det Karlstad XC. Tänkte först köra tävlingsklass 78 km men det var få anm tjejer så jag kör motion 55 km istället. Får försöka vinna motionsklassen bland damerna istället. Kommer det fler tjejer till 78 km är det inte omöjligt att jag byter till tävlingsklass på Lördag. Låter det vara öppet.

Mina grymma klubbkompisar bygger för fullt på vår nya bana. Den blir inte så lång ca 1 km men med stigarna på “gamla” banan borde vi få ihop 3-3.5 km. Det blir upp och ner på ett kalhygge, så trots sin sträcka lär den bli jobbig.  Gamla delen är redan jobbig då det måste trampas hela tiden över alla rötter och stenar och pulkabacken upp till stigarna körs 2 gånger på ett varv. Hoppas iaf att vi får till en bra träningsbana.

image

image

image

image

Det blir hopp och dropp, stockar, stenkista, velodromkurvor, och pumptrack. Mycke jobb kvar men vi hoppas på en rolig och givande bana.


Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.