Pudeln är inte klippt!

3 Sep 2017

Det här med att pudla tänker jag inte ens ägna mig åt. Detta trots att mitt förra inlägg innehöll såväl invektiv som någon svordom. Det står jag för!

Reaktionerna kring texten har varit många och övervägande positiva. Endast några få tyckte att det var “för mycket”. En menade att jag uttryckte mig illa och en annan sade ironiskt att “det var ju ett balanserat inlägg”. Formuleringarna kan man möjligen ha åsikter kring men det sista kommentaren var mest roande och fick mig att le. Den fick mig att känna mig ursvensk.

Varför då? Jo, för trots att man är svinförbannad, känner sig överkörd och maktlös i en situation så menas att man skall uppträda “balanserat”, uttrycka sig lite lagom upprört. Varför det? Jag var och är fly förbannad på de stora jättarna till företag som har vett att ta betalt men ändå uppträder illa. På vilket sätt behöver det omdömet balanseras? Skall jag säga något förmildrande om att stora vinstmaskiner håller flera miljoner betalande kunder gisslan för att de inte kan sköta sina jobb och förhandla korrekt och i tid?

För övrigt anser jag att nivån var fullt adekvat då ribban sattes av Discovery och ComHem själva då de valde att föra diskussionerna via öppna brev till varandra på Facebook istället för att sätta sig ned vid förhandlingsbordet och lösa situationen.

Vi får väl se om tvistenlöser sig fem minuter innan fotbollsmatchen startar. Som genom ett under blev det så förra gången Discovery fånade sig.

/ J – fortfarande arg

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.