Träningskompisar.

25 Aug 2017

Alla som cyklar har inte samma förutsättningar till att ha bra träningskompisar som jag har. Vi kör ofta intervaller tillsammans i OK Tyr. Varje Tisdag på olika ställen. Sen lägger man ut på FB om man vill samla ihop ett gäng och köra. Vi har som oftast väldigt bra uppslutning och alla kan vara med på intervaller då det körs efter egen förmåga. Vi varier mellan korta intervaller, långa, varvbana, allt vi kommer på. Onsdagar har vi grupper. Långsam, medel/stig och ibland snabb. Onsdagar är populära, nästan 60 st taggade cyklister kom denna vecka……vi bara växer och växer. På Torsdagar är det tjejträning och alla kurser blev fullbokade direkt, vet inte exakt hur många det är men ca 65 tjejer.Barn och ungdom kör på Måndagar och är väldigt många ca 90 st…… Det är OK Tyr Cykel som bara växer och växer. Vi har ju en MTBO del oxå. Från början var OK Tyr en ren orienteringsklubb som tog in ett gäng cyklister……och dom förökade sig stort…..

Ibland kör vi tjejer ensamma. Jag och Xara körde backen i Forshaga härom dagen…..den suger….

image

Igår körde jag och Lisa på crossbanan…..jag hann bara 2 intervaller så gick luften ur bakdäcket och det gick inte att pumpa upp…..dax för ny ventil.

image

Jag och Lisa efter Solstaloppet.

Karlstad XC https://karlstadxc.se/ går 9 september. Gå in och anmäl er till ett av Sveriges bästa långlopp. Massa stigar, tallhed, lera, backar, och jobbigt som tusan kommer det bli. MTB helt enkelt!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.