Funderar på Wattbike.

15 Aug 2017

Sitter och funderar på vart jag ska träna i vinter. Förhoppningsvis är det långt kvar innan vintern kommer. Höstcykling är ju fint men när minusgraderna blir för många så kryper jag allt inomhus. En riktig fryslort och ser inte tjusningen i att cykla ute och frysa. Önskar jag tyckte om det men nej, jag lär mig nog inte. På mitt nuvarande gym så har dom ok spinningklasser men ändå inte det jag söker. Det finns inget cykelspecifikt pass utan mest vanliga intervaller med för kort vila och kokhet  Spinningsal.

Sitter och rannsakar mig själv om jag har disciplin att köra intervaller ensam och kunna pressa mig. På STC har dom wattbike…..bättre cykel än traditionell spinningcykel. Tänkte prova några pass i höst och se om det är något för mig. Tips på intervaller mottages gärna!

Ikväll ska det köras intervaller tillsammans med Xara. Vet inte vad planen är men det blir väll en trevlig suprise.

image

image

Fick några rader i tidningen oxå….

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.