Cykelvasan

10 Aug 2017

Måste erkänna att jag är lite sugen på Cykelvasan. Är inte anmäld och jobbar dessutom den här helgen. Cykelvasan är ju ett riktigt grusvägsrally så själva loppet är inte så jätteroligt. Men det är ändå något visst med loppet. Publiken, stämningen, allt som händer runt loppet och lyckan att se målskylten i Mora. “I fäders spår…..” Eller vad det nu står.

Får anmäla mig till 2018 igen!

Veckan har varit lugn och blöt. Det har regnat rejält och jag körde faktiskt ett spinningpass igår för att få lite flås. Idag har jag varit med Lisa i skogen och letat efter nåt monsterdropp som det pratas om…….hittade det inte så vi fick hitta ett eget. Mötte sen upp med Eva-Lisa och rekade lite nya stigar som var dead end på alla……mycket traskande med cykel blev det iaf. Sen hade vi nybörjarträning med tjejgrupp. Många timmar i skogen men lite cykling.

image image

Blev lite uppmärksammat att jag vann D40 på SM. Kul och fin reklam för klubben OK Tyr.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.