Fick nåt hjärnsläpp….

27 Jul 2017

SM i XCO är ju över och förbi……surt avslut men det kommer nytt SM. Då ska jag ha blivit bättre tekniskt och våga lita på mig själv att jag klarar alla hopp/dropp. Mitt i besvikelsen så fick jag för mig att jag ska i mål på ett SM iaf……så anmälde mig till XCM SM 90 km……trampstark är jag men har inga långlopp i bagaget i år……..bara att bita ihop och nöta på alltså. Är huvudet dumt får kroppen lida….. Efter detta lopp har jag inga direkta lopp jag måste köra utan tar Skövde och Karlstad XC om jag är sugen. Annars får det vara färdigt för detta året. Nästa år vore ju häftig med Transalp eller nåt……drömma går ju….. Eller testa ett Xterra lopp, jag som inte gillar löpning. Men kanske kan lära mig springa i mer än snigelfart. Nåväl, trivs nog bäst på cykel.

Luftade racern igår. Ensam och slita asfalt är sådär. Går mkt lättare i skogen, då händer det något. Har iaf tagit denna veckan och nött lite mil inför Motala. Imorgon efter jobbet blir det puls och varvbana…..det är skoj. Så jag hoppas jag slutar i tid, mycket övertid nu.

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.