MTB SM

22 Jul 2017

Mtb SM i Värnamo är över. DNF var resultatet. Jag startade lite segt men var motiverad att köra stendroppet på första varvet. Då stannar tjejen framför och ångrar sig inför droppet. Hjärnspöket tar över och jag viker av på B-spår. Droppet i sig är inget konstigt, bara att rulla nerför. Men någon konstig blockering har skett i hjärnan och jag kommer inte ur den. Jagade som vanligt ikapp allt eftersom och började känna mig riktigt stark och motiverad i slutet på varv 2. In på varv 3 kom jag lite fort in i en kurva. Tänkte på vad Keith sagt om att hålla tryck på framhjulet och vips kom all tätningsvätska sprutande däcket krängde av och jag lyckades med nån speedway move genom kurvan springa/hoppa av cykeln då jag hade fått ner och ur inner foten??. Min målsättning om topp 5 gick luften ur…… Over and out?.

image

Foto: Melinda Sohl

Blev en intervju med P4 Jönköping i alla fall. Fick förklara lite vad som hände i den akrobatiska kurvan.

image

Här ligger pärlan och kippar efter luft……

image

??????

Vad har jag återigen lärt mig av årets SM? Träna hopp och dropp!!!! Träna bort höjdrädslan……kanske blåljuskollegorna på räddningstjänsten kan börja fira ner mig från stegbilen eller nåt.

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.