Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Midsommar i Ronneby

Det blev inget misärlångt distanspass denna midsommar. Istället blev det det midsommarfirande i Ronneby hos flickvän med familj 🙂 Är sparsamt med bloggande nuförtiden men det hinns inte alltid med tyvärr 🙁 Lite väl många järn i elden och en del bråkigheter med bilar och trams som gör att tiden går till annat än bloggande. Säsongen är i full gång och snart är det dags för endurot i Åre, det ska bli tokigt skoj!

JAN_7807_JesperAnderssonPhotography JAN_7817_JesperAnderssonPhotography JAN_7658_JesperAnderssonPhotography JAN_7754_JesperAnderssonPhotography JAN_7719_JesperAnderssonPhotography JAN_7738_JesperAnderssonPhotography JAN_7825_JesperAnderssonPhotography JAN_7828_JesperAnderssonPhotography JAN_7840_JesperAnderssonPhotography JAN_7844_JesperAnderssonPhotography JAN_7850_JesperAnderssonPhotography JAN_7857_JesperAnderssonPhotography JAN_7881_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.