Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Helt Ok i Kolmården

Åkte ner till Nyköping redan på fredagen efter jobbet för att bo på hotell, anledningen var att slå två flugor på en smäll då Malins bästa vänner bor där.  Dom kunde hänga hela dagen medans jag fick köra skiten ur mig på cykeln..

På plats en timme innan start fixade lite med grejerna innan jag körde en kort uppvärmning då det blev lite ont om tid..  Velade länge om jag skulle köra med eller utan benvärmare.. valet föll på det senare och smorde in benen med den grymma embrocation från Svenska 184 Raceday värmde på bra och fick igång benen i starten.

Ansträngde mig väl inte allt för hårt för att vara med i täten av klungan på den inledande grusvägen, rullade med i mitten och var OK med in på första stigen.. Tyvärr fastnade jag bakom en junis och när vi kom ut på grusvägen igen hade han släppt lucka till gruppen framför och jag lyckades inte täppa den själv i motvinden. Kom in i ett bra tempo och hade sällskap av ett par andra gubbar. Bitvis ganska lerigt men överlag var det ändå bra,  kändes fortfarande bra vid andra varvningen och av erfarenhet visste jag att benen lätt kan ge upp ute på sista loopen som är relativt kuperad. Nu höll jag ihop det bra och kunde plocka fyra stycken sista skogspartiet innan mål och rullade in som 9:a i H30.

Nya energiprodukterna från NUTREND funkade kanon, fick i mig en större gel (enduro snack) samt en tablett Carbonex och en lite gel med koffein på slutet (Turbo Snack) i flaskorna hade jag deras goda ISO Drink med Äpple smak.

Helt klart nöjd med tanke på förutsättningar och dom relativt få träningstimmarna samt bristen på längre pass, förbättringspotential finnes 🙂

Tack till alla som stöttar, ROSE Bikes, Gripgrab, Feelalive, Nutrend, Vitaminmanager, USWE Hydration

Annons

Avslutade dagen med lite häng i Nyköping och en middag på stan innan vi rullade hemåt igen .

 

17991868_10155209522242731_8487459842452184129_n

 

18118613_10155209524252731_2710617655481363751_n

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.