Riktigt bra cykeldag

24 Feb 2017

Igår blev det en heldag med cykel. Körde distans på förmiddagen och fick ihop nästan 9 mil med dubbdäcken. Grusvägarna hann faktiskt mjukna lite på slutet och det sög ordentligt efter lunch. Strålande väder, lunchstopp i Eksjö efter 6 mil och en riktigt bra start på dagen. Skönt att köra lugnt ute som kontrast till den senaste tidens hårda umgänge med Monarken.

IMG_8564 IMG_8566 IMG_8567 IMG_8570

Tvättade cykeln, samordnade lite inför påskturen och drog sedan till årsmöte i Jönköping med La Lepre Stanca. Klämde in ett besök i verkstaden hos thebikeandthebuilder för att spana in min nästa cykel. Bob är i princip klar och Matthias väntar bara på någon enstaka kabelsko för att göra klart belysningen. Jag provkörde lite i korridoren och det känns helt klart lovande.

IMG_8578
Foto: thebikeandthebuilder

Efter det var det årsmöte med utdelning av randomedaljer, cykelsnack, pizza och avslutningsvis berättade jag och visade lite bilder från framförallt Irland och Japan. Det var roligt och det var många som ställde frågor och verkade intresserade. Kul när det känns som att man får kontakt med publiken och kul att ge tillbaka lite till en riktigt trevlig förening.

IMG_8579
Foto: Anna Jansson

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.