Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Mavic hyllar Paris-Nice

Kännare, fans och entusiaster kallar ofta säsongens första etapplopp Paris-Nice för La Course au Soleil – Race to the Sun. Franska fälg- och hjulgiganten Mavic tillhandahåller neutral service under många av årets lopp och hos dem ligger Tävlingen mot Solen särskilt varmt om hjärtat.

Därför släpper de nu en liten kollektion med grafik inspirerad av Paris-Nice. En cykeltröja, skor och matchande cykelkeps.

rsz_399318_0_mavic_cosmic_graphic_ltd_parisniceinspiration_jers

rsz_399318_7_mavic_cosmic_graphic_ltd_parisniceinspiration_jers

Cosmic Limited II-jersey kostar 80 euro. Cykeltröjan är sydd i ett material som kallas Ride Wick på Mavic-språk. Tyget har utmärkta andningsegenskaper och är kompletterad med ventilationspaneler för svalka under heta dagar. En hudnära passform för att minimera fladder och ett silikonband som håller plagget på plats runt midjan rundar av en ändamålsenlig tröja.

Cosmic Pro Limited II – 275 euro. En sommarsko för svettiga klättringar. Dual Ergo Dial QR-system för att dra åt skon. Plösen Endofit kramar fast foten och fixerar den för komfort och effektivitet. Mavic kallar det för ´The Glove Effect´. Överdelen är laserskuren. Yttersulan är tillverkad av kolfiber för ta tillvara på varje watt.

rsz_398997_2_mavic_cosmic_pro_parisniceinspiration_ltdii_ftw

Annons

 

 

Road Cap Limited II – 30 euro. Och som pricken över i, en stilig och nätt cykelkeps på samma grafiska tema som tröjan och skorna:

rsz_401552_0_mavic_cosmic_graphic_ltd_parisniceinspiration_cap

 

Läs mer på Mavic:s hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.