Cykelbygget är igång.

9 Feb 2017

Nu har bygget av randohojen dragit igång. Jag lastade bilen full med delar i tisdags och åkte till Jönköping och Matthias verkstad. Matthias har hjälpt till med hela projektet och varit till stor hjälp vid val av delar och som smakråd. Han har byggt flera Bob Jacksoncyklar tidigare och är en riktigt duktig mekaniker. Marcus kom förbi och medan Matthias rostskyddade insidan av rören med Dinitrol så käkade Marcus och jag semlor och snackade cykel. Högklassigt gubbdagis om jag får säga det själv.

IMG_8512

Sedan dess har det hänt lite till på bygget och Matthias har skickat lite bilder från hur cykeln växer fram.

IMG_8518 IMG_8520 IMG_8521 IMG_8522 IMG_8523

Skulle ni vara intresserade av ett custombygge men behöver lite hjälp så hittar ni Matthias hemsida med fler bilder här annars så finns The Bike and the Builder både på instagram och Facebook.

I övrigt så krigar jag på för fullt på Monarken och nu återstår bara 3 etapper av Tour of Sufferlandria. Inte utan att det börjar kännas i benen efter 6 dagar i rad med mycket tid på eller över tröskel.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.