Genrep inför Abloc Winter Challenge

19 Dec 2016

Snart bara en vecka kvar innan det är dags för Abloc Winter Challenge så idag var det dags för genrepet. Genrep börjar bli en trevlig tradition då vi idag körde för andra året i rad. För att hålla hårt i traditionsskapandet cyklade vi även i år från Jönköping till Skillingaryd där vi stannade och fikade innan vi styrde tillbaka mot Jönköping igen. 115km finfin distanscykling stannade mätaren på.

Vi var sju stycken som samlades 0600 för att känna på mörkret, fukten och kanske testa någon ny pryl eller   klädesplagg. Det var rejält mörkt då den fuktiga dimman slukade det mesta ljuset under de två första timmarnas cykling. En del av vägen gick på en mindre grusväg där det bitvis var isigt och halt, sjukt nöjd att jag har dubbdäck på cykeln och det kommer jag ha även runt sjön om någon vecka. Finns ingen större anledning att chansa nu under vintern. Det räcker ju med någon minusgrad på natten så fryser det på och blir lätt snorhalt.

IMG_8224 IMG_8225 IMG_8228 IMG_8232 IMG_8233

Jag passade på att köra i den vindtäta brevettröjan och understället i merinoull, båda från Rapha för att testa dem lite mer i kyla och fukt. De första timmarna då det bara var någon plusgrad var det lite kallt så jag fick dra över en väst men i övrigt kan jag inte annat än säga att plaggen funkade alldeles lysande. Kommer snart ett lite utförligare inlägg om plaggen och vad jag tycker om dem.

I övrigt så har paketen med cykeldelar till randobygget börjat trilla in och jag väntar nu bara på två paket med delar och ramen innan det kan börja byggas.

IMG_8236

Kanske det stiligaste framdrevet på marknaden. Det kommer passa perfekt.

4 kommentarer

Mikael 21 Dec 2016

Nyfiken: vad är det för en svart Cannondale (näst sista bilden) som ser ut som en mtb-ram? Är det en moddad mtb?

Svara
  Daniel Johansson
  Daniel Johansson 21 Dec 2016

  Hej Mikael.
  Det är en Badboy som Marcus åker på.

  Svara
Graeme 26 Dec 2016

Looks cold! thanks for the interesting reading

Svara
  Daniel Johansson
  Daniel Johansson 26 Dec 2016

  Thanks Graeme. This ride was not very cold. Good clothing and warm boots sure helps.

  Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.