Varierad träning å reflexer.

18 Dec 2016

Ser lite vinterbilder på instagram där folk åker skidor och cyklar i snön, lite avis faktiskt. I Karlstad har vi barmark och minusgrader. Igår kom det lite regn vilket gjorde grusvägarna här hemma till isgata. Blir att ta bilen till vintercupen idag. Cykla bort till Forshaga via grusvägen är bara att glömma om man har odubbat som jag har. Går nog att balansera på vägkanten men det har jag ingen lust med. Asfaltsvägen dit är ok men Karlstad polisen är visst på krigsstigen mot cyklisterna…..har inga reflexer på hjulen och det kostar 750kr, något flertalet av oss cyklister fått erfara sista veckorna. Har dom inget bättre för sig än jaga cyklister. Tycker dom flesta är duktiga på att synas med gula jackor/västar och lampor……kan dom inte nöja sig med att vi syns bra. Finns för övrigt några reflex rör på bl.a. Biltema att sätta på ekrarna, får väll skaffa det.

image

Senaste veckan har inte varit så mycket cykel för min del. Har mest blivit spinning, cirkelträning och simning samt något löppass och vintercupen. Känns bra att göra något annat än cykel just nu. Väntar ju fortsatt på snön och längdskidor men ser ut som jag får vänta ett tag till.

Lusserejset på Luciakvällen var riktigt roligt. Vi körde reflexbanan som bjöd på några roliga och tekniska partier på frostigt underlag.

image

Nu ska jag dricka upp kaffet och fixa stallet innan dagens vintercup.

Vi hörs!!!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.