Sightseeing till Roma Kloster och en liten film.

12 Dec 2016

Fick till ett pass i dagsljus idag. Vilken lyx att kunna cykla en runda när solen är uppe på en måndag. 3 minusgrader, lite snö så att det var vitt ute och lite halt på sina ställen. Jag har inga dubbdäck med till min MTB så det fick bli att ta det lugnt och försiktigt i svängarna. Jag tog sikte på Roma Kloster och passade på att kombinera träning med sightseeing. Fick ihop 5 mils cykling och lite välbehövlig egentid.

IMG_8181

IMG_8184

IMG_8195

IMG_8187 IMG_8189 IMG_8197 IMG_8202

Nu är det ju snart bara två veckor kvar till Abloc Winter Challenge och Rapha Festive 500. Två riktiga höjdare som jag längtar lite efter. Det ska bli riktigt kul att få cykla massor av mil mellan jul och nyår, hoppas bara på härliga vintervägar.

Jag har beställt alla delar till Randocykelbygget och har nu massor av roliga paket att vänta på. Lika bra att köpa julklapparna till sig själv så man säkerställer att det blir cykeldelar i paketen.

Det var länge sedan jag tipsade om en bra film så här kommer en riktig höjdare.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.