Nytt från Rapha och ny ram beställd

6 Dec 2016

För ett par dagar sedan fick jag några nya plagg från Rapha som jag ska testa och recensera här på bloggen. De plagg jag ska testa är Brevet Long Sleeve Windblock Jersey och Long Sleeve Merino Mesh Base Layer. Jag har tidigare kört hundratals timmar i de kortärmade varianterna av dessa plagg men det ska bli kul att prova de långärmade varianterna. Cykeltröjan i merinoull med vindtätt tyg tycker jag har funkat riktigt bra när det är lite kyligt ute. Med vindtätt tyg även på ärmarna så borde den funka riktigt bra när det är ännu lite kallare. Jag har tidigare frusit lite om armarna när jag kört med tunna armvärmare så det här ska bli spännande.

IMG_8157 IMG_8158

Undertröjan i merino mesh är en riktig favorit. Jag har kört den kortärmad varianten på TCR, Irland och nu senast i Japan. Tröjan är kanon, tar liten plats och är luftig men ändå ganska varm. Sedan blir den inte så äcklig eftersom det är ull. I Japan använde jag den som t-shirt dagen efter målgång när vi var ute på stan i Osaka och besökte cykelbutiker. På track supermarket fick jag frågan om det var någon form av modeplagg vilket fick de flesta av de andra cyklisterna att skratta gott.

Kombinationen av dessa två långärmade plagg skall bli kul att prova nu under början av vintern. Tyvärr så har det varit lite väl mycket på jobbet den senaste tiden och utomhuscyklandet har varit minimalt. Förhoppningsvis kan det bli ändring på det nu till helgen för abstinensen börjar knacka på dörren.

Jag har även beställt ramen till Randocykelbygget. Det blev en Bob Jackson World Tour. Färgen kommer bli liknande den som är på bilden nedan. Kopparmetallic och vitt med en klassisk barberpole och vitt styrrör. Det kan nog bli en riktigt trevlig cykel tror jag.

IMG_8002

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.