Vintercup och Jerringpriset.

5 Dec 2016

Fin morgon i Karlstad idag. Ska mulna på under dagen och minusgraderna har försvunnit men morgonen var fin.

020

Jag har provat en Specialized Camber comp carbon 29″ några dagar. Det är democykel som Solsta Cykel har som för övrigt är till salu. Så är nån sugen på en trailcykel så hör av er till Solsta Cykel. (storlek M)

Var ute på frusna stigar och lekte några timmar i Lördags. Riktigt rolig cykel……speciellt nerför. Körde dom flesta roliga tekniska stigarna på I2 området och vad mycket det gör med heldämpat på den typen av stig. Det känns stabilt och lekfullt hela tiden. Dom grövre däcken gör förvisso att den rullar trögare än min andra cykel men greppet var bra och benen fick träning.

016

Igår körde vi vintercupen igen. Banan den här helgen var på Skutberget. Vi körde i skogen och nere på stranden, rolig bana som var lättkörd men ändå jobbig. Banan gick genom discgolf banan, så det var nog inte helt populärt att vi kom farande i 5 varv………tur vi hade hjälm. Men MTB banan går faktiskt där.

018

Fin vy utefter banan. Vänern och lite sol.

Rösta på din vinnare till Jerringpriset. Både Jenny Rissveds och Emma Johansson är nominerade. Välj din favorit här: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3295&grupp=16930&artikel=6570536

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.