Kassett och kedja Men inte på en cykel...

3 Dec 2016

Prylbloggen är alltid intresserad av prylar – saker, delar och komponenter. Och inte bara i cykelvärlden. Vi har länge varit intresserade av klockor också. Det är ju helg så ha tålamod med att vi drar iväg på ett stickspår.

När vi blev tipsade om den här fantastiska klockan tillverkad av Zenith, så gör vi ett tillfälligt avbräck från att skriva om hojar. Men ändå inte. För det som syns på bilden är klockans innandöme som påminner om en cykels drivlina: en kassett och kedja i miniatyr. Vi törs inte ens spekulera i hur koncentrerad och stadig på hand man måste vara för att montera ihop kedjans länkar en och en. Jämför storleken på länkarna med klockans visare för att få ett grepp om hur delikata de är…

Skärmavbild 2016-12-03 kl. 14.18.35

 

Besök Deployant:s Instagram-konto för att frossa i massvis med andra högteknologiska armbandsur…

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.