Alternativ träning?

27 Okt 2016

En heldag med skoj, var lite dåligt med jobb idag så det fick bli andra aktiviteter och lite förberedande för jobb. Upp till simhallen imorse och brände av 3 km. Lite lagom mör åkte ja med två galna gubbar till Ultuna i Uppsala och gick ett hål på 18-håls banan. Det här med discgolf är förjävla kul! Testa! Barkade av ett stort antal felplacerade träd men tillslut var vi klara med alla 18 hål. Åkte förbi och plockade upp en hoj jag ska testa innan det blev en sväng in på Ikea… kom hem och insåg att jag kunde passa på att flänga in till Stockholm. Blev en sväng förbi Cykelhuset och sen plockade jag upp lite saker som ska fotograferas och leverera kaffe. Kom hem och hann med ett kort styrkepass. Både nytta och nöje!IMG_2185

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.