Dags att planera randosäsongen 2017

26 Okt 2016

Plocka fram pennan och filofaxen för nu är brevetkalendern för 2017 publicerad på randonneurs.se

Utbudet är gediget och säsongen startar redan 6 januari med en 200km i Vänersborg för er som vill komma igång direkt.  Sista rundorna går inte förrän 7 oktober så det finns gott om tid att klämma in en eller flera fina rundor. Även 2017 finns det lopp utspridda mellan Malmö och Sundsvall.

Jag kommer även nästa år att sikta på att bli Superrandonneur vilket man blir om man kör minst en av vardera 200, 300, 400 och 600km brevet. Troligen kommer huvuddelen av dessa utgå från Jönköping tillsammans med La Lepre Stanca men jag ska försöka att köra åtminstone någon från en annan stad. Utöver det så hoppas jag kunna planera in en 100-milare. Jag har fortfarande inte kört någon sådan utan hoppade direkt från 600km till 4200km under förra årets Transcontinental Race. Det finns tre stycken 100-milare att välja på från antingen Norrahammar, Örebro eller Södertälje. Vi får helt enkelt se vilken som ligger bäst till i Kalendern.

IMG_4505

IMG_4527

Har ni inte provat den här formen av cykling ännu så rekommenderar jag verkligen att ni bokar in en 20-milare. Jag är ganska säker på att ni inte kommer att bli besvikna. Lite mer information kring hur loppen går till kan ni läsa här eller i senaste numret av Cycling Plus.

Hoppas vi ses på en bensinmack med stämpelkorten i högsta hugg nästa år.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.