Alternativträning

20 Okt 2016

Idag har jag gjort något nytt. Börjat på crawlkurs. Har ingen teknik på detta och är mest nöjd över om jag får luft i början. Det var mycket benteknik och flytövningar idag och jag känner mig faktiskt rätt mör i kroppen. Hur ska det bli när vi börjar använda hela kroppen då……

image

Före simningen körde jag ett trailrun pass. Hade varken tid eller lust idag att ta ut min nytvättade cykel. Sprang några stigar här hemma som var ganska hala efter regnet som kommit så det blev bra balansträning. Var riktigt skönt att ha bra grepp i skogen idag och det är skillnad att springa i trail skor.

image

Igår hade vi OK Tyr cyklingen. Första ordentliga höstväderspasset. Regn, blåst, halkigt som såpa på rötter/sten, vurpor, mörker, pannlampor och ett gott humör i gruppen. 2 timmar ute i skogen på roliga stigar. Blöta, skitiga och nöjda cyklister!!!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.