Södertälje mtb adventure

15 Okt 2016

Halkade mer eller mindre in på säsongens andra “sista tävling för i år”… åkte ner till Södertälje och efteranmälde mig till Södertälje mtb adventure. Banan bestod av tre loopar på sammanlagt 63 km. Det blev hög fart redan från start och efter någon mil eller så fick ja lov att backa av lite. Var rädd för att det bara skulle vara grusvägar i 63 kilometer men det fanns ett par stigpartier, det i kombination med en del kurvor där man tvingades slå av på farten gjorde det till ett kul lopp. Kul att träffa lite bekanta och att få vända ut och in på lungorna… blev en sjundeplats, tack “Ramstedt” för dagens grymma support. Imorgon är det rostdag i Kaffeverkstan, måste ju rosta kaffe till Norrort Lightbulb som drar igång på torsdag! Missa inte det! IMG_2029

Ett litet p.s.

Lyssna på en låt som heter Inner Mission med gruppen The Browning. Gärna högt i ett par ordentliga högtalare 😉 De har gjort en hel del andra rätt intressanta låtar som inte riktigt följer samma stil som den föreslagna;) va tycker du? Skön som f a n!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.