Strava.

7 Okt 2016

Har kört teknikträning och fartlek på stigar den här veckan. Det är fortfarande torrt och fint i skogen. Höstfärgerna lyser upp landskapet på dagen och lampskenet på kvällen. Har tagit några QOM på stigarna…….utan att veta om det. Har inte kört med Strava så länge och har ingen koll på vart dom olika segmenten är utan ser det först när jag kommer hem. Men jag lär mig väll. Roligt sätt att pressa sig lite själv på om man tränar ensam.

För er som inte kör med Strava så kan jag rekommendera det. Man ser distans, medelhastighet, höjdkurvor, och hur fort andra kört på dom olika segmenten. https://www.strava.com/ . Ladda hem appen och kör. Jag har gratis versionen men man kan köpa Premium varianten och då ingår lite mer data. För er som har nyare cykeldator eller pulsklocka kan man synka den direkt till Strava. Vet att Polar, Garmin, Suunto mfl har den funktionen. Jag har en äldre modell och har inte lyckats att få över datan från Polar Personaltrainer till Strava. Har lagt över datan till Polar Flow men där tar det stopp. Letar efter ny pulsklocka men har inte riktigt funderat ut vilken jag vill ha än. Tror det blir en Polar då jag har pulsbälte till hästen i Polar så vi kan dela klocka…..men hästen får hålla sig utanför Strava…..annars blir jag jäkligt snabb och får väldigt hög puls.

004

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.