Kompiscrossat

2 Okt 2016

I dag var det dags för min premiär av årets Kompiscross, platsen var Stora Skuggan på norra Djurgården, hade med mig Vilgot och Pappa som lite barnvakt.  Delar av banan gick på förra årets SM-bana, riktigt kul och utslagsgivande. Många hade kommit ut för att köra skiten ur idag och jag räknade till nästan 50 cyklister och det är u riktigt skoj med så bra uppslutning .

Ställde mig i första startled och gjorde en bra start och var in som trea i första böj, körde lite avvaktande i början och låg på behörigt avstånd till Anders Nilsson som ledde. Hade hyfsat jämna varvtider och kunde väl gå i mål på en fjärde plats, finns lite mer att hämta fartmässigt men det kändes riktigt bra och cykeln med dom lätta TUNE hjulen gick grymt fint!

Varvtider:  7:03 – 7:12 – 7:13 – 7:06 – 7:20 – 7:16 –  7:14

När vi kom hem på eftermiddagen så skulle Vilgot ut och cykla så jag satte upp några koner och ett litet plankhopp som han nötte på en stund 🙂

Just ja, hade nästan glömt bort att berätta att jag var ute och lekte modell när Jesper Andersson fotade lite vid Rosersbergsslott en tidig morgon.  Resultatet blev helt grymt bra, behöver ni anlita en fotograf så kan jag verkligen rekommendera Jeppe!

KC
Jagar Per Strömblad som sedan fick vika ner sig 😉 Foto: Anita Herlitz

JAN_6051_JesperAnderssonPhotography_20160930_JesperAnderrsonPhotography

JAN_6085_JesperAnderssonPhotography_20160930_JesperAnderrsonPhotography
JAN_6132_JesperAnderssonPhotography_20160930_JesperAnderrsonPhotography

JAN_6116_JesperAnderssonPhotography_20160930_JesperAnderrsonPhotography

Viktor 3

kc

vilgot

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.