Tankelös…..eller?

26 Aug 2016

Varför fastnar man för cykel? Man sitter och trampar och trampar. När man kör i skogen händer det ju saker hela tiden så det är en annan sak. Idag körde jag ett distanspass ensam och började fundera på om jag brukar tänka på något när jag kör distans på grusvägar/asfalt men jag tror inte det. Kanske är därför folk fastnar för cykel…..man blir tankelös. Släpper allt i vardagen och bara trampar. Kroppen får sina påslag och man känner sig bara nöjd med livet. Efter några mil till kom jag på samma tanke igen…..har jag tänkt på nåt sista milen men jag tror inte jag hade gjort det. Man reflekterar på olika saker i naturen och en å annan bilist men inte mer än så. För mig är cykel o träning avkoppling från vardagen, inte för jag har så komplicerad vardag men ändå. Flummigt?

Dagens runda.

image

Haibike på grusväg

image

Ren cykel

image

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.