Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by Shorty

Lyckat läger + ANNAT

Fullt ös medvetslös, har inte hunnit blogga om helgen bravader ännu så nu kommer en liten recap 🙂

I lördag höll jag i ett teknikläger för ett gäng glada motionärer som var sugna på att få lite tips och tricks , dagen bjöd på helt underbar sensommarvärme  och vi hade skojsigt på två hjul i dryga 4-timmar innan alla var relativt trötta och nöjda med framstegen.  Riktigt skoj att se utvecklingen på bara några timmars nötande, men det är dom små detaljerna som gör skillnad.  Annars har veckan bestått av arbete och lite träning på kvällarna, börjar ju dra ihop sig till crossäsong och det ska bli riktigt skoj, speciellt med ett nytt vinnarvapen mellan benen, mer om det kommer sen.

Intresserad av att vara med på ett av mina läger, in och gilla min sida på Facebook

Ingen har väl missat Jenny Rissveds GULD i OS, vilken tjej som hon kontrollerade det loppet!  Kudos till henne och alla i hennes Team som lyckats knyta ihop säcken!

På Söndag ska jag tävla i mountainbike igen, senast var ju Lida Loop så det ska bli spännande att hetsa lite igen när MTB Täby arrangerar Hacksta XC som körs i Åkersberga.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jwLwzu1EUTs&w=560&h=315]

 

Annons

 

14102551_10154409444132731_3039375470082069575_n

 

vitaminmanager

 

läger

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.