Det gör ont…..

4 Aug 2016

Jovisst, jag fattar…..det gör ont att köra mtb. Raden av skador……läs klantighet fortsätter. Revben och skrapsår från Lida Loop. Sårskadan från Säfsen som är sydd. Stygnen ryker på Söndag. Och en snygg OTB igår med lite ömmande revben, axel och en korv till finger…..hur klantig får man va? Måste lära mig cykla!

image

Tisdagen bjöd i alla fall på fina intervaller. 1 km grusbacke med en teknisk stig nerför det körde vi 4 gånger och blev ett rejält pass för både hjärta och ben. Onsdagscyklingen med Ok Tyr blev mer kuperad terräng, stigar och inte att förglömma den fina OTB’n…… Idag har det mest regnat och jag har jobbat. Kostade däremot på mig nya pedaler, kanske inte det roligaste inköpet men alltid något. Mina gamla börjar glappa och är ju rena mordvapnet med sina slitna vassa kanter…… Köpte samma som jag redan hade Shimano XT.

Vad händer här näst? Cykelvasan nästa Lördag är ju redan planerat och klart. Innan dess kanske jag kör Värmlandsserien på Måndag. Kommer anmäla mig och hoppas på att jag hinner till start. Slutar jobba i Karlstad kl 18 och starten borde gå runt kl 19 i Kristinehamn ca 4 mil bort…..kanske går.

 

 


 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.