Eurobike Media Days Fullt med nyheter

27 Jun 2016

Vi är på plats i Kirchberg, Österrike för att täcka Eurobike Media Days – en branschtillställning där några av de största tillverkarna låter oss murvlar kika närmare på nästa års hetaste hojar. Scott, Marin, Cannondale, Rose och andra har slagit upp sina tält och fyllt dem med kaffe, kaka och nya cyklar.

Bland annat ser vi fram emot att prova Scott:s uppdaterade XC-raket Spark, titta närmare på RockyMountain:s nya marathon-racer Element, kolla in Marin:s senaste grusvägscyklar och mycket annat. Rose har exemplevis rykande heta nyheter och Shimano har kallat till en hemlighetsfull presskonferens där de tänker dra skynket av något jag och fotograf-Tobias har försökt klura ut utan framgång: är det en ny DuraAce-grupp med vevarmar i kolfiber och trådlösa, elektriska växlar? Eller något annat som ett vässat el-cykelkoncept? STEPS 2? Imorgon kör vi, häng med då.

7A438119-C7C3-4A3E-B8CA-DEE378DD2CC0_zpsjclporox

Fotograf-Tobias studerar kartan över Kirchberg och Kitzbuhel i Tyrolen, Österrike.

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.