Hör vad kompisarna säger i klungan och slipp det störande vindbruset med Windfree. Köp ett par med vår rabattkod så stöder du Ride of Hope och Barncancerfonden!

20 Jun 2016

Jag har tidigare skrivit om Windfree – en supersmart pryl som tar bort mycket av det störande vindbruset när du cyklar och gör att du hör både trafiken och vad dina kompisar i klungar säger mycket bättre. Det här gör cyklingen säkrare och dessutom blir du inte lika trött i huvudet av allt ljud från vinden. Just nu kan du passa på att klicka hem ett eget par Windfree i valfri färg till ett rabatterat pris, och dessutom stödjer du Ride of Hope´s insamling till Barncancerfonden, hur bra är inte det?

windfree logga 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har använt Windfree i drygt ett år nu och kan intyga att de fungerar och gör sitt jobb riktigt bra. Om jag har glömt dom hemma under blåsiga rundor på landsvägscykeln så saknar jag dom direkt. Även många andra cyklister jag känner använder dom flitigt och många menar att man inte förstår hur mycket bättre man hör förrän man provar dom.

feed57915e4cffeb8cb2ceccdf949f5d

Vi i Ride of Hope team Uppsala är jätteglada att Windfree har sponsrat oss med varsitt par bågar som vi kan använda när vi ska cykla hela vägen från Prag till Varberg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klicka hem ett eget par Windfree du också!

Beställer gör du på www.windfree.com

Använd koden rideofhope2016 så får du 50 kr rabatt och dessutom går 25 kr till Ride of Hope´s insamling till Barncancerfonden!

Koden är giltig fram till 10 juli 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.