Hjärnan och jag…….

20 Jun 2016

Börjar med hur veckan varit…..bra! Kört fin träningstävling mot mig själv i den så kallade “åttan”. Det är svårt att pressa sig ensam men den här gången blev passet riktigt bra. Trött och nöjd efter 40 min hårdkörning på en bana som går antingen upp eller ner. Pulsklockan…..som börjar bli lite trött och sliten var med hela passet och visade faktiskt att jag hade tagit i.

008Ser kanske inte så trött ut…….men nöjd är jag. Var stor skillnad i kroppen mot Lida Loop.

Körde ett fint lugnt pass med Lisa på nya stigar runt Karlstad och sen hade vi OK Tyrs tjejträning efter det. Tjejerna fick en fin tur runt Skutberget och Randviken. Var ett bra pass för mig som fick många lugna timmar i sadeln…….ett fint distanspass.

005

004

Vi passade på att njuta av kvällen lite vid Vänern.

Mina skrapsår efter Lida Loop börjar också läka……och klia. Revbenen smärtar fortfarande men det går faktiskt bra att både jobba och cykla. Men vid vissa rörelser hugger det rejält och vända sig i sängen undviker jag….

002

Nu till det mest osannolika. Jag gillar ju långlopp och skulle bara köra det den här säsongen. Har dock kört Västgötacupen i både Kvänum och Hjo samt Värmlandsserien på varvbana med massa rötter och stenar, dropp och hopp (hatar ju hopp) och lovade mig själv att inte köra några mer XCO race utan heldämpat då min rygg skriker varje gång. Men nu har jag ändå ändrat mig…….igen…… Kommer köra SM i XCO bara för att jag har så kort minne……..kommer skälla på mig själv efteråt men men…….kämpa Anki!!!! Du är stark, du vågar, smärta går över, bit i hop och bara köööööör. Ungefär så får jag intala min hjärna att jag fungerar. Mot SM 2016……nu kör jag!

Hade iaf en fin tur i blåsten idag. Den avslutades hemma vid Klarälvens kant.

012

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.