Färsk fin-fin freeride-film – Not2Bad Inspirerande åkning i Spanien

16 Jun 2016

Trek bjöd häromsistones in journalister från hela världen till pitoreska Squamish, en dryg timmas bilfärd norrut från Vancouver i västra Kanada. Samhället med drygt 14000 innevånare ligger beläget i dalen mellan två bergskedjor och är känt för att hysa cykelåkning i världsklass. Okej, de flög inte in bortåt sextio skribenter för att enbart visa en cykelfilm, utan också låta oss titta och prova på nästa års cyklar. Men det är innehåll för ett annat inlägg och artikel.

Not2Bad heter filmen och är en uppföljare till 2013 års NotBad. Några av de vassaste åkarna just nu ger järnet… i Spanien. En plats som vi måhända inte förknippar med radikalt freeride-röj på hoj. Men. Filmen överraskar med fantastiskt foto: dolly-, drönar-, detalj- och slowmotion-arbete är på topp och fick härdade cykel-journalister att klappa lite extra. Kika på trailern och vänta sedan in den 12:e juli då den släpps på iTunes. Även i delikat högupplöst 4k.

Åkare: Brandon Semenuk, Brett Rheeder, Cam McCaul, Ryan Howard, Casey Brown, Andrew Shandro, Ruben Alcantara och Sergio Layos, med Rachel, Gee & Dan Atherton.

#notTWObad

@anthill / @rheederboyz / @caseyjayne / @trek / @shimano / @CLIF

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.