Dag 1 Det här blir en annorlunda cykelresa

14 Jun 2016

I cykelvärlden pågår det ohemult mycket. Det cyklas på längden och tvären, i skog och mark, uppför, nedför och på landsväg. Det körs motionslopp och tävlingar på alla nivåer från amatör till proffs. Mina sociala medier är fyllda av bilder och berättelser.

Om det får andra rapportera för stunden. Min cykelbubbla är för närvarande mindre, betydligt mindre. Så jag läser – andras bloggar och en del cykellitteratur – allt i väntan på TdF.

I nuvarande form behöver jag nog sällskap av en sådan här på träningsturen!
I nuvarande form behöver jag nog sällskap av en sådan här!

Orsaken är hälsa och form eller snarare..

…ohälsa och formlöshet.

Nu blir det ytterst personligt ett tag. Så gillar man inte det bör man läsa något annat. Den här länken rekommenderas: Vackra, roliga, galna cyklar

Igår kom jag nämligen att tänka på en slagdänga från -89 som jag inte gillade då eller nu för den delen. “För fet för…” sjön Dubois som sitt alterego “Svullo”. Det är jag måhända inte men väl för operation tydligen. Ett besked jag fick från en kirurg från Carlanderska i Göteborg efter telefonkonsultation.

Min inplanerade operation är därför skjuten på framtiden en kortare tid. Det för att jag skall hinna banta! Egentligen är det inte mycket att säga om. Men det gör onekligen att planerna får läggas om. Det jag hade inplanerat var att efter genomförd uppsprättning och återhämtning sätta igång med mitt försenade träningsår.

Idag är dagen D och det här är Ground Zero.

/ J – fyller ut tillvaron

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.